27 Eylül 2013 Cuma

Tüy dökücü krem kullanımı ve zararları

Tüy dökücü kremler sayesinde ağda yapma derdi ve ağda için harcanılan o uzun zamanlar hemen hemen tarihe karıştı. Prensip olarak kimyasal maddelere karşı biri değilseniz sizde ağda işleminizi hızlandırabilir ve oldukça pratik bir şekilde halledebilirsiniz.


Tüy dökücü kremler, içerisinde bulunan kimyasal maddeler sayesinde uygulandığı bölgede ki tüylerin/kılların çözülmesine neden olduklarından dolayı acısız ve pratik bir şekilde temizlik imkanı sağlıyor.


Örnek olarak jiletle temizlediğiniz bacak tüyleriniz, temizleme işleminden sonra yaklaşık 1 haftaya kadar daha sert bir şekilde çıkmaya başlar. Tüy dökücü krem ile yapılan temizlik sonrasında çıkan tüyler yine yumuşak ve belli belirsiz bir şekildedir.


Tüy dökücü kremin zararları varmı diye soracak olursanız, tüy dökücü kremler çok nadirde olsa bazı kişilerde alerjiye neden olabilir. Ama söylediğimiz gibi bu alerji pek sık rastlanan bir sorun değildir.


Tüy dökücü krem kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler:


Tüy dökücü kreme alerjiniz olup olmadığını anlamak için ilk olarak vücudunuzun küçük bir bölümüne uygulayarak etkileşimleri takip edin. Her hangi bir alerji gözlemlerseniz işlemi durdurun.

Eğer işlem sonrası tüylerin çok iyi bir şekilde alınmadığını düşünürseniz ikinci bir işlem için en az bir gün bekleyin. Böyle bir sorun ile karşılaşmamak için tüy dökücü krem üzerinde yazan zaman dilimini dikkate alın. Kremi vücudunuzdan silmek için acele etmeyin.

İşlem sona erdiğinde cildinizi soğuk su ile temizleyin ve kesinlikle tüy dökücü krem uyguladığınız alanı nemlendirmeyi ihmal etmeyin.



Tüy dökücü krem kullanımı ve zararları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder